Welkom op mijn Reislog!
Heej hallo,
Je hebt ons gevonden en wilt even mentaal met ons meereizen

Hier kun je alle avonturen en ervaringen tijdens onze studie-reis volgen. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar we ons bevinden en waar ik ben geweest!
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Leuk dat je met ons mee reist ennuh... laat een berichtje achter na je bezoek, dan reis je pas echt mentaal met ons mee

Een hele goede reis toegewenst en hopelijk is het naast een leerzame ervaring, vooral een verrijking voor jullie! Geniet ervan!
Groetjes Annechien
Let the journey begin ! (again)...dam i'm jealous...
Bogobogo nyanprei !!
Xje Jer
Let the journey begin ! (again)...dam i'm jealous...
Bogobogo nyanprei !!
Xje Jer
Lieve meiden,
We gaan jullie natuurlijk OP DE VOET volgen!
Gelukkig zijn jullie nog een paar daagjes hier!
Zondagmorgen vroeg laten jullie het koude Nederland achter, om heerlijk in 35 graden het tropische Ghana te betreden. Maar voor het zover is... moet er nog zo veel gebeuren! Sterkte nog daarmee!
Alvast een hele dikke kus van mij! Enne... goede reis en vooral GELUK en PLEZIER de komende 4 maanden!
BE CAREFUL and WATCH OUT but also JUST ENJOY !!!
Net je weblog aangemeld, dus ook wij gaan je volgen , lang leve de nieuwe media. Nogmaals goede reis, en genieten maar. En jullie zullen ook hard moeten werken, maar daar ga je voor ????????.
Groetjes van Oma en Opa.
Hallo meiden.
Balen dat ik geen afscheid kon nemen en jullie blije gezichten kon zien. Maar.... geniet met volle teugen van deze stage. Want echt waar.... 4 maanden gaan heel heel snel voorbij.
Ik spreek uit ervaring ( Tom Azie ruim 4 mnd en Tess nu, 6 maanden weg).
Heel veel liefs en ik volg jullie.
Kus Paula
Hey lieve Pam en Rianne,
Ik ben heel benieuwd naar jullie eerste indrukken. Laat snel wat van je horen en voor nu alvast een hele goede en voorspoedige heenreis toegewenst.
Liefs
Joyce
Hoi Pamela en Rianne,
Jullie maken een verre reis. Samen op avontuur. Geniet (vooral). Maar ook leer! Kijk om je heen en doe indrukken op van andere culturen.. Want ... je moet maar denken: "Iedere stap verder van huis is een stap dichter naar jezelf toe."
Dankzij de weblog houd ik jullie in de gaten (hahaha) en mag meegenieten met jullie avonturen. Marco Borsato heeft dus echt gelijk. "Afscheid nemen bestaat niet."
En jullie komen gewoon weer terug - gezond en wel - met een rugzak vol nieuwe Ghanese wijsheden en ervaringen. Top!
Grtz
Jaap
Hoi Pam en Rianne,
Ook wij wensen jullie een hele goede reis a.s. zondag en een fantastische tijd toe in Ghana, wij vinden het geweldig wat jullie doen, petje af hoor!
Lieve Rianne en Pam,
Ik wil jullie een hele goede reis wensen. En hoop dat jullie een hele mooie tijd daar hebben. Geniet ervan en ik ga jullie volgen.
Liefs Danielle
Lieve Rianne (en Pamela)
Heel veel plezier, succes en gezondheid in Ghana! Maak er een mooie tijd van en gebruik je tijd goed...
groetjes van ons
Pam, ik heb je een tijd niet gezien en gesproken. Dat je een ondernemend type bent daar was ik al achter. Leuk dat je een en ander gaat ondernemen in Ghana. Ik wens je heel veel succes en plezier daar en een goede reis toegewenst. En ik zie je reisverslagen tegemoet.
Groet,
Henk
Hi Pam (en Rianne),
Leuk dat je dit doet. Zelf ben ik voor 6 maanden in Egypte en Israel geweest voor het vredesmissie MFO. Ik weet dan ook wat het is om zo'n avontuur aan te gaan.
Wens je een gouden tijd toe en zal met smart op je berichten wachten.
Hoi achternichie ;-),
Wat een leuk avontuur. Ikzelf heb twee jaar geleden 3 maanden door azië gereist en weet wat het is om een tijdje deelgenoot te zijn van een compleet andere cultuur. Veel plezier en ik ben erg benieuwd naar de verslagen van al je (jullie) avonturen!
Grts Glenn
Hai schat,
Nog maar een paar uurtjes weg en we missen je nu al....! Lieve schat ga echt genieten en we hopen dat je (jullie) alles kunnen doen wat jullie van plan zijn.
Heel veel succes!!!
Dikke kus en groetjes van ons uit Leimuiden
Hele goeie reis op jullie stoere trip. Wel veel foto's maken natuurlijk. Geniet ervan!!!
xxx van alle Oncels
Hey Pam en Rianne,
Als het goed is zitten jullie nu in het vliegtuig, echt op weg. Ik ben vannacht diverse keren wakker geworden en moest vooral aan jullie denken. Have a safe landing. En tot gauw horens. :):):)
Hallo Rianne, we hebben je site in onze favorieten opgeslagen. We wensen jullie een goeie reis en mooie start van jullie avontuur. En om het allemaal goed te kunnen volgen gaan we even bij mamma informeren wat je precies gaat doen, want we wisten het nog niet!Groetjes ook aan je vriendinnen.
Hey,
Heel veel plezier en succes met jullie project in Ghana!Geniet ervan, en ik reis af en toe wel mentaal met jullie mee!!
Groetjes
Heej pammie!
Hoe is je reis gegaan? Geen vertragingen gehad? Ik zit nu op Curacao! Ook lekker! Ik hoop veel van je te lezen!
dikke kus Annelies
Ha lieverds,
Na een emotioneel afscheid, sms'te je mij gisteravond om 21.55 uur dat jullie twee minuten ervoor veilig waren geland en dat alles relaxed is verlopen. Gelukkig maar! Hoop dat jullie lekker geslapen hebben in het hotel en succes vandaag met de 8 uur durende reis (met chauffeur!) naar Kadjebi (Asotu). Ik zag op de kaart dat de laatste 50 km over 3e rangs wegen gaat... nou succes hoor! Stofhappen, ha ha!
Hoor jullie hopelijk snel!
Dikke kus, Mam
heb je een lekkere reis gehad en nu nog helen reis op weg naar je bestemming nou dat is veel. veel succses groetjes van dewi
Hoi, Ik lees nu al op de weblog dat jullie veilig in Ghana aangekomen zijn. Fijn! Na een dag acclimatiseren aan het warme (en vochtige?) klimaat in Accra de reis vervolgen naar het eindbestemming. Pas op voor de kuilen in de weg :) en overstekende spelende kinderen.
Grtz Jaap
Hoi mieden,
Super leuk allemaal die web log zal hem veel bezoeken en als er iets is dit vermelden op de web log zodat het direct voor iedereen bekend is.
Afscheid ging wel heel snel op schiphol maar was daarom zeker niet minder. Was tijdens de reis voor jou als voor mij best emotioneel. Maar nu de tranen zijn gedroogd kunnen jullie van jullie reis gaan genieten. Gelukkig is de reis goed verlopen en heb ik je net gesproken (PAM). Dat was erg fijn om wat van je te horen. Momenteel zijn jullie aangekomen in district kadjebi in het dorp Asato. Wat ik begreep liggen jullie met z'n drieen op een kamer maar hebben jullie wel jullie eigen keuken waar jullie kunnen koken en eten. Ben erg benieuwd als we de foto's zien hoe het er werkelijk uit ziet.
Ik zelf heb ook goed nieuws omdat ik 28 febr. zelf naar accra kom om je te bezoeken. Dus als er mensen zijn op deze web log die nog iets mee willen geven voor Pam of Rianne dan kunnen ze me altijd even bellen. ik ben te bereiken op het nummer 06-46186365.
Daarnaast heb ik ook een nummer van Pam. Wat ik begreep is dat ze meestal bereik heeft dus mochten jullie het niet kunnen laten kun je haar altijd even bellen. Heb echter geen idee of dit duur is. nummer is: +233278223623 hier kun je haar ook op SMSen.
Lieverd geniet van je reis en van alle indrukken die je op doet.
Wel leven hier met je mee,
kus voor de meiden en een zoen voor Pam
Rianne, als je dit leest heb je op het laatste moment toch je laptoptas uit het vliegtuig gevist!
Krijg positieve berichten uit doker Afrika. Enjoy!
Wat is er nu leuker om bezoek uit je dorp te ktijgen. Ik kom volgende week voor 14 dagen naar Ghana. Mijn vrouw komt in ieder geval mee, maar of de kinderen allemaal vrij van school kunnen krijgen is nog niet zeggen. Kan je me van het vliegveld ophalen? Ik hoorde dat jullie een luxe villa met zwembad ondergebracht zijn. Ik stel er prijs op dat mijn kamer dicht bij de pool is. Voor de kinderen is het niet zo belangrijk, als er maar airco op de kamers zijn, en een internet aansluiting. Ze zullen de meeste tijd toch aan het zwembad verbrengen.
Wij verheugen ons jullie weer te zien, en we zijn zeker dat het wederzijds is.
Hebben jullie een eigen kok in huis? Ik hoop het wel, want elke avond uit eten gaat ook vervelen.
Lieve groeten uit Leimuiden, en tot snel,
Hendrik
Hey Pam & Rianne,
Ondanks dat ik jullie nu al 2 jaar niet gezien heb, vind het leuk om jullie verhalen te volgen!
Heel plezier en succes daar in Ghana!
Groetjes, Cynthia (van jullie spw klasje)
He Leiverd!!!
Kon helaas de 24e er niet bij zijn (zieke kindjes)
Maar gelukkig hebben we het uitje naar de bios gehad!! Ik wens je een supertijd toe, maar dat wist je al......
Dit natuurlijk ook voor je reisgenoten.
Heel veel liefs.
Inge
Hoi Meiden,
Zaterdag had ik hoofdpijn, was er dus helaas niet bij!
Ik ga jullie volgen. Geniet ervan, doe veel levenswijsheid op. Ik ben trots op jullie. Als ik jonger was en nog niet gebonden, dan wist ik het wel. Dikke kus van Thijs, Veronica en Fleur
hai pamela en vriendin we konden er niet bij zijn om afscheid te nemen maar we wensen jullie een fijne tijd in ghana toe.
Hi Pamela, Rianne (en Marjolijn),
het was erg gezellig de afgelopen dagen met jullie in Kadjebi en Asato. Nu in het internetcafe in Accra, wat lekker om weer te kunnen internetten ;-) Maar Pamela, je had best mogen vertellen dat jij ook Chantal kent...!
Heel veel succes de komende tijd! Trek je eigen plan vooral he! Genier ervan!
Hallo allemaal,
Ik heb wat verhalen van de meiden online gezet het lukte hun niet dus vandaar.
Net met Pam gesproken en gat de meiden heel goed als je ook in hun verhalen kan lezen.
Super meiden om zo mee te kunnen genieten met jullie reis.
Groet,
Ruud
Hey Mar,
Alles nog helemaal super daaro??....
Hier is t nog steeds mega druk en ik ben er echt klaar mee voor vandaag...dus dan ga ik ff een berichtje op jullie site achterlaten.
Nog 30 minuutjes en dan hebben we weer Infoteit helaas zonder jou natuurlijk ;-)
Maare ik begrijp dat je het super naar je zin hebt...ik ben echt super benieuwd naar de foto's. Dus als je terug bent dan moet je ze meteen maar ffies laten zien.
Nou nog heeeeeeel veel plezier daar, geniet er nog maar ff van zolang het duurt en we zien je wel weer verschijnen.
Kus
Ro