Mentaal mee reizen met Pam en Rianne

Wist je dat van 29 maart

Wij gistermiddag terug gekomen zijn uit Ho
We meteen getuige waren van een begrafenis feest
Wij het natuurlijk weer niet konden laten om gezellig mee te dansen
Hierdoor het hele dorp begon te joelen
We hebben gehoord en gezien dat Kofi heel goed kan zingen
De palmwijn die geschonken werd ons ook heel goed smaakte
We hierna een heerlijk buffet genoten hebben bij de zus van Kofi

We vanochtend wakker werden door de onweer en de regen
Wij dit helemaal niet erg vinden
Het ons brengt naar ons eigen koude kikkerlandje
Wij iedereen echtheel erg missen en dan voornamelijk onze vriendjes

De department of social welfare aware is van het probleem van de sociaal werker.
Zij hier al twee jaar over nadenken hoe ze dat probleem kunnen oplossen
Wij dat heel bijzonder vinden omdat wij die oplossing zo voor ze kunnen geven
Wij dit niet gaan doen omdat we dan waarschijnlijk zelf in Ghana moeten blijven
En daar geen haar op ons hoofd aan denkt

Marco Borsato bij ons elke ochtend uit de speakers knalt
En dan vooral het nummer Dans keer op keer herhaalt wordt
Dit nummer op de cd van Wit Licht staat

We elkaar steeds beter leren kennen
We al bijna geen woorden meer nodig hebben om elkaar te begrijpen

Onze woordenschat door de reacties op het log word vergroot.
En wel met het woord Prosa, Pam deze manier nog een keer zal gebruiken om onze ervaringen te delen met jullie.
Wij het ontzettend leuk vinden om al deze reacties te lezen
Wij wel vinden dat de reacties steeds summierder worden

We de tape met 3.5 uur interview met Daniel hebben geformatteerd.
Dit niet anders betekend dan verwijderen/ deleten/ vrijmaken!
We het interview dus nog een keer moeten doen
Daniel dat geen probleem vond

We deze week alle kleine kindertjes blij gaan maken met de kleertjes van Katinka
We deze gaan uitdelen in het ziekenhuis in Dodi Papase op de baby/ kinderafdeling
Alle ballonnen uit Nederland nog lang niet opgedeeld zijn
De kinderen ballonen helemaal geweldig vinden!

Rianne vorige week Ajuba heeft ontmoet
Ajuba een vriend is van de reis in 2007
Het weerzien heel erg leuk was
Hij snel een keer op zijn motor langs Asato zal rijden om de foto's van 2007 te bekijken
Ik de groeten moet doen aan iedereen en dan vooral aan Tamara, Corry, Susan en Cleody!
Ajuba ons heel erg mist en eigenlijk wil dat we allemaal terug komen

We vanochtend tot 8 uur hebben geslapen en voor het eerst niet gewekt werden door de kinderen die gilde om obrunie ballon!!!!
Het al de hele nacht light off is.
Mijn laptop zo uit gaat vallen
Wij nu weer gaan knallen met het project
Dit wist je datje is geschreven door Rianne
Maar dat dit jullie vast al was opgevallen

anita en martin

meiden, nog steeds geweldig om jullie 'wist je datjes'en verhalen te lezen....

Zou wel willen ruilen volgens mij!!!
Jullie zijn al over de helft, maak er nog een goede tijd van!
Dikke kus, Martin en Anita

Inge

Dag meiden!
Nog steeds geweldig om jullie reis verhalen te lezen.
Ben jaloers op jullie goed weer verhalen, maar ja ja vandaag met de kids in het bubbelbad in de tuin. Jullie nu ook een beetje jaloers?????? haha
Tina Turner was fantastisch en erg gezellig al heb ik jou wel gemist, het was toch niet hetzelfde.
Ik heb Katinka gesmsd over de kleertjes, nog geen
reactie terug.
Zo komt dat nog eens goed terecht!!!
Meiden succes met alles.
Dikke X Inge

lida

Hello ladies, wat een berichten elke keer weer. Erg leuk om te lezen en de foto's te bekijken. We krijgen de indruk dat het allemaal wel goed gaat met jullie en dat jullie het goed dpen daar in het lekker warme Ghana. De lente begint hier te komen en de lammetjes dartelen in de wei ( en vanavond ook gezellig op ons bord). Pas goed op jezelf en op elkaar, een dikke kus uit Leimuiden.

Corrie

Hoi Rianne,

Zo te lezen en aan de foto's te zien gaat het allemaal nog de goede kant op! Ik hoor ook van Tamara af en toe nog aanvullende verhalen en wens je nog veel succes en plezier de laatste tijd!
En wat leuk dat je Ajuba ook nog hebt gezien! Je hebt met hem vast wel veel bij te kletsen! Voor het laatst zag je hem namelijk in 2007 en het is nu alweer 2009!
Ik ben vandaag lekker een dagje vrij en het lenteweer doet goed zijn best, dus heb al lekker in het zonnetje gezeten en ga er zo weer even in zitten!
Dikke kus Corrie!

Dames,

Al 63% van julie tijd al achter de rug in Ghana. Time flies when you have fun!

Lijkt mij leuk om al die begrafenissen bij te wonen met al die lokale gewoonten (zeker de hollandse jenever drinken en de laatste druppels uit je glas op de grond gooien). Ervaringen om nimmer te vergeten.

Het weer is hier beter aan het worden (ong. 14 tot 15 graden) met zon! Heerlijk. Ik probeer de komende dagen weer een keer te toeren met de motor. Eindelijk weer na een stille winterperiode.

Vandaag een dag vrij en in Snitse bezig geweest op de camping. Over een paar dagen de boot in het water en dan ... waterskien! Zoveel water zien jullie zeker niet in Ghana?!

Grtz

Tamara

Doe je de groetjes terug aan Ajuba?

xxx Tamara

March

Meiden, weer leuk om te lezen! zie elk ´wist je datje´ ook voor me, dat maakt het extra leuk. Was dolgelukkig met je telefoontje gister Nelis!! Zou dolgraag bij jullie zijn nu en Rebecca zien. Wat zou ik haar graag spreken en zien zeg... ben jaloers op jullie. Nee hoor toppers, vind het super lief dat jullie haar opgezocht hebben en verwend hebben. Ik Heb Daniel vandaag nog even gesproken om hem te feliciteren met de kleine man. Mis jullie allemaal!!

ik ga weer even paaseieren zoeken..

xxx

Ladies,

Happy Eastern in Ghana!
I've been in Friesland to do some waterskiing.

Grtz.