Wist je dat... 18 Maart 2009
Wat leuk om weer zover van jullie te horen! Jullie hebben ons verstoken gehouden van alle juicy informatie!
Aanstaande vrijdag ga ik met Marjolijn Rene nog maar eens onveilig maken. Dan hoop ik eindelijk alle verhalen te horen die jullie hier NIET schrijven...! ;-)
Heel veel plezier & succes met jullie werk!!
He meiden
Heerlijk hoor al die verhalen , want wisten jullie dat ,
Ik al 2 weken in 't gips zit
Ik volgende week loopgips krijg
Ik dat nog 6/8 weken moet verdragen
Ik dus hoop op ''t zonnetje
Ik dan de bruinste Leimuidenaar kan worden
Mijn kanjers mij super verzorgen
Ze geweldige interieurverzorgers worden
Liefs Linda
Dames,
Volgens mij zijn jullie vergeten de ramen te lappen en de bezem door de huiskamer te halen. Mien Dobbelsteen zingt er (als een oude kraai hahaha) trouwens ook bij. Jullie ook?
Ik lees dat jullie het onderzoek professioneel aanpakken met zelfs een videorecorder. Toppie!
Als ik jullie planning van het onderzoek goed ken gaan jullie soms wel drie huisbezoeken per dag afleggen. Nou .. dan hebben jullie een volle dagagenda met het filmen en het uitwerken van de intervieuws. Vakantie is ECHT over denk ik hahahaha
Blijf ademhalen en water drinken denk ik maar -;)
Grtz.
Nog heel veel succes! Klinkt erg goed allemaal!!
Liefs Melanie
Leuk dat er nieuwe foto's zijn! Trouwens, zijn jullie nog bij ons weeskindje geweest? Hoe was het met haar en hebben jullie foto's van haar genomen? xxx Tam
hoi pam en rianne
weer een heleboel wist je datjes.
maar wist jij dat:
jou opa op 18 maart jarig was
de zaak van je opa op 18 maart is op gericht
ik op 18 maart aan het skieen was
frenk op 18 maart aan het snowborden was
het bij ons op 18 maart ca. 15-20 graden onder nul was.
dini op 18 maart ook in oostenrijk was.
nou weer genoeg ge.....
veel succes weer daar
peter dini en de rest
Wat een enthousiasme.
Ga door ga door...............
Groetjes Paula
Wat een mooie foto´s!!!!!!!!!!
Zo leuk je dochter te zien genieten daar in dat verre Ghana!!!!!!!!!!!!
Hoi lieve Pam.
Wat een ontzettend leuke blog met leuke reisverhalen.Ben nog nooit in Afrika geweest, maar jullie verhalen maken het wel erg aantrekkelijk.
Hoop dat je veel blijft bloggen; geniet ervan.
Liefs Paul, Marees, Guido & Sophie
Hoi Pam, je moeder liet mij zojuist vol enthousiasme deze site zien. Geweldige ervaring! Afrika is prachtig. Ik hoop dat jullie nuttig werk kunnen doen. Fijne tijd nog daar enne ... wel goed op jezelf passen hoor!
groetjes, Emo