Ik heb mijn doel bereikt!
Twee weken geleden heb ik, zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, een training bijgewoond van alle basisschool leerkrachten in Kadjebi District. Hier kwamen een aantal (lees: verschrikkelijk veel) problemen naar voren als het gaat om lesgeven. Ik zal niet weer in detail treden maar ik kwam er al snel achter dat het grootste probleem de leerkracht zelf is. Na 4 uur lang problematieken aanhoren heb ik besloten dat het aanschaffen van matrasjes voor de kinderen de beste investering moest zijn. De kinderen slapen in de pauzes namelijk op de vieze, stoffige en gehavende grond. De aanschaf van matrasjes vond men een perfect idee! Nadat Daniel voor mij een 'geweldige' (niet dus) deal had gesloten bij de matrassenboer ben ik samen met Mw. Fobi (coördinator van alle leerkrachten), Dennis (chauffeur), de store-keeper en Rianne de 13 armste schooltjes afgegaan om de Sinterklaas uit te hangen. Rianne had nog 10 voetballen aangeschaft en we hadden nog tassen vol pennen, papier, speelgoed etc. om uit te delen. Wauw! Dit was echt te gek. Een enorm voldaan gevoel kregen we van al die blije gezichtjes. Mijn doel is bereikt, ik kan over een week met een goed gevoel terug naar Nederland :)
Groetjes Marjolijn
hallo dames
goed te lezen dat jullie het naar je zin hebben,
fikkie stoken zo dicht bij lijkt mij best eng, dus voorzichtig aan.
voor rianne maar een oplossing, zelf les gaan geven.
wellicht dat een van jullie de volgende keer iets kan melden over hoe jullie het snterklaasspelen bekostigen
wist je dat
ik al vanaf dinsdag niet gegeten heb,(wel gedronken) en dat mijn bellie dus nog gewoon pijn doet.
ik vanavond ga skieen met dini en nog een hele horde
ik nu in de kou zit omdat ze de ruiten er uit aan het halen zijn.
ik dus ga stoppen
peter dini en de rest