Vrijdag de 13e
Even een update(je) over Rebecca.
Het is niet te geloven wat er allemaal (niet) mogelijk is in dit land.. GEWOON OMDAT HET KAN! Uhuh.. Vorige week dachten we een 'health insurance' voor de kleine meid geregeld te hebben zodat ze in ieder geval een plekje kon krijgen in het ziekenhuis en op de operatie tafel. Dolgelukkig verlieten we het hoofdkantoor met een bewijs van betaling en Rianne en Pamela konden het officiële boekje wat je bij je draagt als bewijs dat je daadwerkelijk verzekerd bent, ophalen over 3 maanden en overhandigen aan Rebecca!!! jaja, duurt natuurlijk heel erg lang voordat alles geregeld is. Helaas.... 2 dagen later hoorde Marjolijn van Daniel andere dan van het weeskinderenproject (contactpersoon mbt dit meisje) dat haar naam niet volledig was dus de procedure nog niet rond is. Jeeeeemig wat een drama! Inmiddels is ze verplaatst (duurde even voordat er een auto geregeld kon worden) naar een 'goed' ziekenhuis in Ho. Maandag gaan we de juiste papieren in orde maken en haar wederom een bezoekje brengen. Marjolijn wil haar als fosterdochter, eens kijken of we dit ook kunnen regelen maandag! Wordt vervolgd.....
Wist je dat: niet Pam maar Marjolijn deze stukjes schrijft.....
Ha Marjolijn, dat had ik allang door hoor.. ik miste de taalfoutjes al (ha, ha dat vindt Pam niet leuk!!).
We duimen hier voor Rebecca en leven mee. Hopelijk gaat het allemaal goed komen, maar blijf er bovenop zitten! Je weet maar nooit. Hoe oud is Rebecca eigenlijk?
En wanneer lukt het jullie om foto's door te zenden?
We zijn allemaal zo benieuwd!!
Fijne trip volgende week met Rianne en succes met alles!
Hoi Marjolijn,
je kent me niet, ik ben een (tante) van Pam, goed dat je even meldt dat jij het schrijft. Ik wil je gewoon heel veel succes wensen bij alles wat je (jullie) voor de kleine meid doen. Ze is even oud als mijn eigen dochtertje dus ik leef erg mee. Succes met alles.
Groetjes aan Pam en Rianne
Hoi Rianne,
Wat ontzettend interessant om al de verhalen te lezen! Heel veel succes en plezier nog daar en ik blijf lekker de verhalen lezen op de computer!
Ik moet nog één weekje werken en dan lekker een weekje voorjaarsvakantie!
Zet m op en geniet van de nieuwe ervaringen en belevenissen!
Fijne reis volgende week!
Ehm.. wordt ik dan fosterpeetvader?
Wat een verantwoordelijkheid!
Neem maar mee hoor, dan knutsel ik er hier gewoon een kamer bij.
Keep us posted Marrie!
Voor wie het weten wil
Jammer jammer.
De Ghanees heeft asiel gevraagd en dus ging het reisje
op het laatste moment niet door!! En daarom staan al die hulpgoederen (bijna 70 kilo) weer terug op de Kerklaan!!
Hartelijke groeten,
De Bleekers uit Leimuiden
Vriendin! Wat ben je ook een topper he! Volhouden hoor voor die arme meid, hoop dat het allemaal gaat lukken! dikke knuf
Hey Pam en andere dames. Nou, dachten we een paar maanden van jullie af te zijn, niets is minder waar. Jullie "wel en wee" beheerst zo'n beetje alle gesprekken die hier plaatsvinden. Nou ja, dan ook een paar vragen. Hoe spreken ze daar jullie voornamen uit? Zoals David opzettelijk Pam uitspreekt en wel letterlijk als een Pan of is het allemaal Engelse tongval?
Worden jullie, als Germaanse blonden, al achterna gezeten door lokale geinteresseerde mannen. Welke natuurfenomenen hebben jullie al waargenomen?
Graag tot antwoordens.
Vandaag, donderdag 19 februari, gaan jullie, Marjolijn en Rianne, op reis. Leuk dat je nog even een mailtje hebt gestuurd voordat je weg ging Rian! Ik blijf, zoals gewoonlijk, elke week mailen en ik zie wel wanneer ik weer wat van je hoor. Internetten in de bush-bush zal idd lastig worden... Jullie planning klinkt fantastisch, strand, wilde dieren etc. Gaaf hoor!
Ik wens jullie heel veel plezier tijdens jullie rondreis in Ghana!
Pamela, jij kan vast niet wachten op het weerzien met je vriend. Ik wens jullie ook alvast veel plezier tijdens jullie rondreis!
Groetjes! Tamara